Terengganu LC Riders Community ( KOM135 )

Selamat Datang Ke Forum 135LC Terengganu Komuniti http://www.tlrc.webs.com
 
HomePortalCalendarGalleryFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tablet fair kat Kuantan!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley



Posts : 6
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 1:46 pm

ada sesiapa yg free tak minggu ni...nak ke kuantan utk tablet fair ni sebab member kata kat sana blh dpt iphone utk RM 500 aje....siapa nak ikut ???? What a Face
Back to top Go down
View user profile
bbphire



Posts : 2
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 6:17 pm

Iphone hanya jual pada harga RM500.00 ?? betui ke? begitu murah ?? iphone generasi berapa tu yg u ckp ? aku mau lah kalo benar . Bila dan manakah fair ni mula? bagi sy detail!
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Posts : 6
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 10:35 pm

bbphire wrote:
Iphone hanya jual pada harga RM500.00 ?? betui ke? begitu murah ?? iphone generasi berapa tu yg u ckp ? aku mau lah kalo benar . Bila dan manakah fair ni mula? bagi sy detail!

i pun x tau ler..tapi jika iphone 3 pun murah jugak kan??? minggu ni sure kena pergi ler macam ni..sebab ia berakhir ahad ni....ooppsss sori lupa nak cakap yg fair ni kat east coast mall la.....so confirm ambil ker jika btui2 RM 500??!!!!
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Posts : 6
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Fri Apr 20, 2012 8:19 am

Hanya jual iphone kah??ada brand lain atau tablet tak..sy mau Samsung galaxy tab 7.7 tau 7.0plus lol..
Back to top Go down
View user profile
bbphire



Posts : 2
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 2:54 pm

kawanku baru pi east coast mall untuk fair tu.. confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah la.. ingin beli bagi darling saya..
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Posts : 6
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 9:25 pm

bbphire wrote:
kawanku baru pi east coast mall untuk fair tu.. confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah la.. ingin beli bagi darling saya..

btui ker...member beli tuk RM 699 lol....ni masa kat happy hour ker??? i dapat sony xperia s utk RM 999 aje....iphone tu kena tunggu lol....esok pergi lagi utk tgk ipad 3 kekekekeke......
Back to top Go down
View user profile
barley



Posts : 3
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 10:47 am

OMG..begitu banyak orang kat fair tu..x dapat masuk ke dalam mana-mana kaunter la..macam sadin lol..adakah semua gadget begitu MURAH??!!!
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Posts : 4
Join date : 2012-04-22

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 1:16 pm

hari ni hari terakhir bagi fair ni kat kuantan.. patutlah suasana begitu meriah.. banyak orang lo
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Today at 4:07 am

Back to top Go down
 
Tablet fair kat Kuantan!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Trulia's Android Tablet Sweepstakes
» Brigg's Galaxy Tablet Sweepstakes
» Warning about 'granny' pill boxes
» BAd M-frustrated
» Microsoft experimenting with tablet controller for next Xbox - Report

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu LC Riders Community ( KOM135 ) :: TLRC Community Zone :: Lepak dan Belasah-
Jump to: