Terengganu LC Riders Community ( KOM135 )

Selamat Datang Ke Forum 135LC Terengganu Komuniti http://www.tlrc.webs.com
 
HomePortalCalendarGalleryFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

  New iPad = New Resolutionery ?

Go down 
AuthorMessage
susanchong



Posts : 5
Join date : 2012-04-19

 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitimeTue Jul 31, 2012 2:08 pm

Sy ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ??
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Posts : 6
Join date : 2012-04-20

 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitimeTue Jul 31, 2012 3:35 pm

I dapatkan new ipad degn RM1329 saje..murahkan ? I mmg suka sgt new ipad ni..yalah dua benda yg u tanya adalah sama..sebab masa tu apple belum bagi nama..nama baru "resolutionery" mcm hightech kan? haha..u boleh pergi sini tengok
http://www.celcom.com.my/smartphones/ipad.php


susanchong wrote:
Sy ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ??
Back to top Go down
View user profile
susanchong



Posts : 5
Join date : 2012-04-19

 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitimeWed Aug 01, 2012 6:22 pm

new ipad hanya RM 1329 ? betui ke ni ?? sy sedang ckp new ipad yg ada retina display la bro.. skrng ni harga pasaran sudah lebih drp RM2k tu.. kalo begitu murah, aku mau bli satu lagi bagi bape sy..hehe.. sy mmg suka retina disply, namapk siok berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalau letak screen protector nampak tak cantik.
Back to top Go down
View user profile
thomasim87



Posts : 2
Join date : 2012-08-02

 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitimeThu Aug 02, 2012 10:25 am

Ya..ini betu punya info...semalam i nampak info ni jugak masa i tengah shopping..tau x nasib baik i ada Aeon financing....i akan dapat lebih banyak manfaat.. kalao boleh x perlu letak tu protector screen sebab ia akan spoil displaynya..jaga baik baik sudahlah.. pergilah tengok info ni ...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html


susanchong wrote:
new ipad hanya RM 1329 ? betui ke ni ?? sy sedang ckp new ipad yg ada retina display la bro.. skrng ni harga pasaran sudah lebih drp RM2k tu.. kalo begitu murah, aku mau bli satu lagi bagi bape sy..hehe.. sy mmg suka retina disply, namapk siok berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalau letak screen protector nampak tak cantik.
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Posts : 5
Join date : 2012-04-22

 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitimeFri Aug 03, 2012 2:28 pm

thomasim87 wrote:
Ya..ini betu punya info...semalam i nampak info ni jugak masa i tengah shopping..tau x nasib baik i ada Aeon financing....i akan dapat lebih banyak manfaat.. kalao boleh x perlu letak tu protector screen sebab ia akan spoil displaynya..jaga baik baik sudahlah.. pergilah tengok info ni ...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html

haha.. dengan instalment plan ni, maka kita dapat pilih sendiri sama ada bayar instalment dlm 12 atau 24 bulan.. haha..amat baik bagi org macam saya yg melebihi had credit card sampai maximum la.. sekarang ni tak tau nak pilih 32GB ke atau 64GB ..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




 New iPad = New Resolutionery ? Empty
PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionery ?    New iPad = New Resolutionery ? I_icon_minitime

Back to top Go down
 
New iPad = New Resolutionery ?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu LC Riders Community ( KOM135 ) :: TLRC Community Zone :: Lepak dan Belasah-
Jump to: