Terengganu LC Riders Community ( KOM135 )

Selamat Datang Ke Forum 135LC Terengganu Komuniti http://www.tlrc.webs.com
 
HomePortalCalendarGalleryFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
thomasim87



Posts : 2
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Mon Dec 02, 2013 12:59 pm

Ehhh.... http://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU trend baru nie, mangkuk2 rokok dlm tandas skolah,pakai uniform,buat video dn tunjuk muka lg ..affraid 

Ape kejadah nye ??Mad 
Back to top Go down
View user profile
aprilstucked



Posts : 4
Join date : 2012-04-22

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Fri Dec 06, 2013 2:28 am

Laughing Laughing Laughing  Aku jugak sorang pelajar lagi..korang lebih2 kan isu nie kenapa ha? Apa salahnye nk rokok kalo org dewasa spt korang pon rokok sesuka hati je… dn nk komen kite salah?

Ni kiter nk try rokok je, dptkan pengalaman je ..Bukannya curi pon.. ak nk rokok pun beli jer,tp x lah rokok RM12 tu , biasa layan rokok John atau Luffman…RM4 je (hehehe) . cheers cheers cheers cheers 
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Posts : 6
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Sat Dec 07, 2013 3:46 am

thomasim87 wrote:
Ehhh.... http://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU trend baru nie, mangkuk2 rokok dlm tandas skolah,pakai uniform,buat video dn tunjuk muka lg ..affraid 

Ape kejadah nye ??Mad 
Bro……… lu ada buat aduan? Buatlah bro..sbb risau gua tengok budak2 sekanrang ni… rosak komuniti, Negara…and bangsa kita kalau dibiarkan ni…. Kita gak nk kena pastikan anak bangsa kita tak dpt dah benda2 mcm ni…huuu payah mcm ni…. Lagi satu ….. dorang cakap..rokok nie rokok buatan Malaysia..pastu murah..
Mana ada..tengok ni http://says.com/my/news/rokok-tak-sah-john-diseludup-dan-bukan-hasil-malaysia
Lagipun bahaya…n boleh kena tangkap tau….ni kira kes jenayah,,,,,

Back to top Go down
View user profile
susanchong



Posts : 5
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Mon Dec 09, 2013 4:26 pm

aku penah dengar pasal rokok murah nie...tapi
kat mana nk dpt rokok murah mcm ni? Aku ada gak dengar sblom ni…

murah sbb buatan Malaysia kan?

Mcm luftman …john… kan???? Ok lah beli rokok ni 3 sama mcm dunhill sekotak…. Rasanya mesti lebih kurang kan?
Back to top Go down
View user profile
montyashley



Posts : 6
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Mon Dec 09, 2013 7:36 pm

setahu aku lahhhhhh kan kan kan...

kedai2 kat negara kita tak boleh kot jual rokok kat budak sekolah????

mcm mana dia boleh lepas beli... ni ada yg nk kaya cepat lah nie
Hai adik2 ku yg…hisap rokok nie membahayakan kesihatan…. Nnti blaja pun xpandai =.=’… benti2 lah dikkkk
Back to top Go down
View user profile
louiskee



Posts : 3
Join date : 2012-08-08

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Tue Dec 10, 2013 10:41 pm

Eh, ak rasa member ak pun beli rokok seludup. Ari tu ye die kata takde, pastu ternampak rokok
Yg dia beli tu jenama “Canyon” warna hijau.

Tanya lg baru dia akui beli rokok seludup. Tah dr maner die dpt. Link dh tunjuk keburukan beli dn hisap rokok seludup - http://www.mysumber.com/informasi/awas-bahaya-rokok-seludup-atau-haram-terhadap-kesihatan.

Baik jgn try lagi, kalo tak nanti kena tangkap karang baru sesal. Pastu yg paling buruk ak rasa ialah kesan kpd kesihatan diri tu.

Bahan apa tah yg ade dlm rokok tu...ish... geli..
Back to top Go down
View user profile
kristylove



Posts : 6
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Wed Dec 11, 2013 9:55 pm

Kita sebagai ibubapa…kena tengok duit belanja yg kita bagi kat budak2 tu dorang beli apa….tapi tak snagka pulak ada rokok yg murah mcm ni… ni contoh yg kurang baik utk keluarga…

anak aku kantoi rokok
agaknya dia ngn geng2 dia mcm nie lah

aduiiii

murah sgt ke rokok nie????

dia kata 4 rm je????

mana adaaaaaa rokok murah kan????

adoi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah   Today at 4:08 am

Back to top Go down
 
Video biasa tapi GEMPAQ bdk sekolah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Any video/flash tutorials available for selenium?
» It's Time to Tab™ Video Contest
» Sacha Eye Makeup Video Contest
» TCX Video Contest
» SleepTrak Video Contest

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu LC Riders Community ( KOM135 ) :: TLRC Community Zone :: Lepak dan Belasah-
Jump to: